Monday, December 8, 2008

bayram.


yapılması gereken bir yığın şeyin hiçbirinin yapılamayacağı bir zaman aralığının çıldırmasıyla, aynı siteleri tekrar tekrar tıklayıp aynı dizileri tekrar tekrar izlerken ama yeni tek bir adım atamazken ve bu bayram böyle geçmez ki diyip herşeyin bir an önce bitebilmesi için tatilin çabuk sonlanmasını dileyebilecek hale gelmişken.
eloise hanım beni lookbook'la tanıştırarak hem büyük bir kötülük yaptı hem de gözümü gönlümü açtı. dün de şahane bir site keşfettim aslında, ama undergrad olmanın ağlaklığının getirdiği buhranlarımla içiçeydi. academia.edu akademisyenler için aslında, ama girildiğinde insan karşısına çıkan bi ton research interestle o kaddar kendinden geçiyor ki özellikle bilgiyle bir aşk-nefret ilişkisi içersinde olanlar zor anlar yaşayabilir.
asla asla yarısından başlayarak film izlemem diyen ben, yarısından başlayarak rent'i izledim az önce tv'de. güzel bir film, ama nereden bulduysa daha da buruklaştırdı içimi. geçiş evresindeyim şekerim, şarap içsem yaramıyor.
bugün teyzem büyükbabama ayol diyiverdi. ayol sözcüğünün bir statement yapmak, kendini bir yerden alıp bir yere koymuş olmak için söylenmemişi öyle hoşuma gitti ki gülümseyekaldım.

and this made my day
*the person you have called cannot comment due to oversalivatation. please try again after masturbation*

2 comments:

  1. Son cümleye katılarak gülsem mi yoksa barındırdığı zeka miktarına karşılık gözlerimi yıldız şekline mi soksam karar veremedim. Muhteşemsiniz~~

    Yeni dizi istersen ben ve Japonlar sana yardımcı olabiliriz ;) Innocent Love derim. Dizide *çok* sevdiğim bir şahıs oynuyor. Kim olduğunu ilk çıktığı sahneden anlayacağın gibi neler döndüğünü de yine aynı sahnede anlarsın (1. bölüm yep). Bu şahsın fotoğraflarını göstermiştim sana hoş ama bence bir bak bakalım ;)

    ReplyDelete
  2. teşekkür ederim bağyan ^^ çok görsel oldum bi an evet XD

    sanırım dalıcam o sölediin olaya. gerçi aslında dalmasam daha iyi ya. off. dalim bi ben.

    bana randevu veriniz. asap.

    ReplyDelete