Friday, April 20, 2007

aman ne güzel

.






peki ben kusarken saçımı kim tutacak?






.

10 comments:

  1. ulan kusmadın di mi. iki 70likle pis.

    ReplyDelete
  2. açık çağrı: profilinizi aktive edin sayın bloggerlar. blog yapın. okumak istiyorum. bana yorum yapanlara yorum yapmak istiyorum.

    kustum sayın elf. öyle bi kustum, öyle bi acıdım ki. saçlarmı tutamadım doğru dürüst kusarken, ellerim tutmadı. karnım acıdı, ateşim çıktı, canım acıdı sonra. yeterince değişim yokmuş gibi bir yenisini omuzlarıma bindirenin ne haddine ki...

    beni ben iyiyken istemek o kadar kolay ki,
    bunu herkes yapabiliyor ki.
    benimle içmek kolay, mesele kusarken de yüzüme bakabilmek.

    sözüm size değil sevgili bayan.
    anladın sen onu...

    ReplyDelete
  3. bir gün beraber kusarız. ben severim kusmayı. harika da kusarım, öyle diyorlar.
    valla evladım ben blog mlog yazamam tek başıma ama dersin ki "kerata, gel senle bir blog açalım", eh, ne yapalım, mağdem teklif ettin, olar derim.
    ne dersin. bence de =)

    bu arada bira bok gibiydi. 2 günlüktü o sanırım. e tabi sabahın köründe başka bir şey bulamazdık. ona da şükür. ben de fena oldum yani. öyle.

    blogmuş =P

    ReplyDelete
  4. hay sikiyim. canım yazmak istedi karı. uzun zamandır bıdıbıdı yapamıyordum. aferim. blog aç yazı yaz yorum yapıyım güneş yiyelim fal açalım ormana gidip mezar kazalım taş atalım kuşlara taş atanları dövelim salıncaktaki çocukları indirip biz sallanalım kitap çekelim film besteleyelim fotograf söyleyelim nesneye dokunmadan ne olduğunu tahmin edelim dalga geçelim atları vurmasınlar sonra gece olsun gözlük satalım blues dinleyip vapurda diş ipi satalım sonra kendimize mariachi alıp boş şişeleri okulun duvarına fırlatalım heykelin kafasını ve çükünü koparalım (şayet varsa tabi) el işi derslerinden nefret edelim ama büyüyünce defterlere abuk sabuk şeyler yapıştırıp saçmalayalım aman işte naparsak yapalım benim durmam gerekk engerek kodama. nokta

    ReplyDelete
  5. aa ne güzel bıdıbıdı. ya dalga geçme blogmuş hıh. ya da geç sanki ben dalga geçmiyorum kendimle. kadınları toplayalım bi gün, ispanyolu atalım eve, sevişelim sabaha kadar, duydun mu kadın? midem bulanıyo kusuyorum, deliriyorum, deli yiyorum, blog mlog yazıyorum, iyi oluyorum, kötü oluyorum, ama çok saçmalıyasım, çok çok saçmalıyasım var. çakkıdı çakkıdı oynıyasım bile var. o diil de,dans edesim var. sesini duysam yanında bulurum kendimi, hadi beni gaza getir, içimde patlayan gazın dışında gaza ihtiyacım var. gördün mü bak ne kolay geliyorum gaza, bi bıdıbıdı deidn duramadım iki saat.

    tamam sen blog yapma, sanki yazmıyosun biyerlere, bu benim gibi başka yere yazamayıp kendini tatmin edenler için, ama yorum yap bana, saçmalıyalım karşılıklı benim odamda. burası benim odam biliyo muydun? duvarları yazılarla kaplı. orman gibi. darmadağınık karmakarışık. isteyene her zaman yer var. konsept bul blog açalım ya da. ama sen üşenir misin. ben mi bulim. ya da öylesine atsak mı bi ortaya karışık, eş dost yazsak yazışsak?

    ReplyDelete
  6. benim için ortaya karışık iyidir. konsept dersen de bulursun. bi de onunla uğraşamam.

    gel alis harikalar diyarındaki tırtıl gibi rahat ettireyim seni isterdim fekat gidiyorum ben yarın sabah eskişehire, erken yatmak istiyorum trende uyumuyum diye (buradan sana çok pis hava atıyorum, nasıl tatmin oldum TRENde yazarken hele, anlamışsındır zaten).

    sen git açıver blog mlog. ben bilmiyorum bu bok nasıl işliyo.
    masturbasyon yaparız, fena mı. değil.

    bu sırada odanı sevdim. senin kadar dağınık değil en azından. hem beni kabul ettiğin için de pek mutlu oldum (beni kabul ettiğini yazdıklarımı silmeyişinden anlıyorum bu arada, ya da sanıyorum). üşüttün sen
    (mideyi de hem). kusarken dans etmeyi düşünen bıçkın bir gençsin demek. sevdim seni. gel de fare yakalayalım.

    yazdıkça içimdeki 5243 bacaklı, 576214 kafalı hayvan büyüyor. patlasın da gebersin diye devam ediyorum. hepimizi becerebilirmiş o. çok becerikli kendisi.

    ho ho ho ho ho ho
    noel baba hep böyle mi geliyo lan. çok salakmış o zaman. koca götlü bir ibne bence o.

    az önce mürekkep döktüm her yere, ellerimin biteviye mürekkepli olmasına aşinayım lakin bir de ayaklarım çıktı şimdi. daha yeni bıcı yapmıştım halbuki. bak sen. alla alla.

    çekmeceyi açarken de üstteki açılıp kafama çarpıyo. gebersin.

    ben ne cehennemden çıktım böyle be.
    kafa sikiyim derken kendimi de becerdim.

    duydum seni.
    olabilir. bence bir sakıncası yok.

    ReplyDelete
  7. aaa. negseel. eskişehirdeki sevdiklerime bi götürüver sevgimi bi zahmet. ağırlık da yapmaz hem, oraya varınca salıverirsin, bulur o yolunu.

    haha. evet kabul ettim seni. hayatımdaki her yere izinsiz giriş yapma iznine sahipsin hem. pis pis serseri yorumların hoşuma gidiyo hem.
    hepimiz kendi kendimizi beceriyoruz zqten. hoşgeldin.

    gitmeden sana da ikram etsem isveç iksirli bitki çayımdan? uyku getirir.

    iyi yolculuklar.

    PS: ben bir tırtılı özledim. hem aklıma geldi şimdi, sen diyince özel bi anlamı var onun. pek rahat dimi. bi mantarın üstünde nargile içsem o kadar rahat olurdum ben de. pezevenk. denesek mi?

    ReplyDelete
  8. isveçli olması iyi, bitki olması fevkulade (böyle mi yazılıodu bu meret). bi ara demle de içelim. zaten o beyaz çaylardan alamadım nasıl içimde kalmış. rüyasını bile görmüştüm. aslında öyle açım ki. evde hiçbir şey yok. eurest bile besliyo beni istemeye istemeye okulda, evde beslenemiyorum.

    nargile de sevmiyorum ama oturup alisi bekleyebilirim. bence o da rahattır. nargile orda bir araç olsa gerek.

    çok teşekkür ederim. bil mukabele (bunu da salladım). sevgileriniz sevgilerimle birlikte eşit olarak dağıtılacaklardır. şüpheniz olmasın. yarasa kanatlarımı takıp tozun üstünde çöle uçucam gece. beklerim. ama koşmadan gelin, yoksa bulutları kaçırırsınız. kıskandırmayın onların yerin tozlarıyla, e mi.

    ReplyDelete
  9. ben tutarım saçını.

    gerçekten. hiç sorun değil. ben çok sevdiğim bi' arkadaşımın elini bile tutmuş insanım kusarken.

    bi' de myspace'inin mesaj kutusuna bak olur mu?

    ReplyDelete
  10. yahu ne güzel dedin.. piuuuvv..

    ReplyDelete