Friday, March 12, 2010

national lady gaga day.

bu blogun mevcudiyet süresince sinirlerim bozuldukça, blogun temasından çıkarmışımdır.
dün gece de bunun son raddesine vurdum artık.
o kadar çok uğraştım ki, bişeyler bozuldu ve eski haline gelmez oldu. çok garipti. ben de blogu silip tekrar açtım, eski blogu tekrar yükledim. o da bi garipti.
bütün bunlar hallolduğunda uyku saatim geçmiş oldu, uyuyamadım bu sefer.
gidip feysbukta tetris oynadım saatlerce. seviyorum. gameboy'u playstation'u filan olan bi çocuk olmadım hiç ama tetris'im olduğu sürece mutluyum. veya bişeyleri yan yana getirerek bişeyler patlatabileceğim herhangi bi oyun. tetris çakmaları.
sonra biraz uyudum, sonra biraz uyandım. geçen hafta ben bi saat gidiş, bi saat dönüş yolu giderken 3 saatlik dersi 45 dakkada bitirip bi de yoklama almayarak benim zavallı sinirlerimi cuma cuma iflas ettiren hocanın dersine gitmedim. sonra yine tetris oynadım, oynadım, oynadım sonunda yine uyudum.
uyandığımda tumblr'a girip "national lady gaga day is over" söz öbeğini gördüm ve dünden beri telephone videosunu izlemeyi akıl edemediğimi fark edip kendimi çok ayıpladım.
sonra izledim.
beynim patladı.
beyinsiz ama mutlu bi isnana dönüştüm bi süreliğine, bu post bitince gidip yeni project runway bölümünü izleyerek bu süreyi biraz uzatmayı düşünüyorum.

ama şimdi az geri çekilin, spam başlıyo.
























































































































kendim screencap almaya üşendim şimdi, bunlar hep internetlerden topladığım fotolar, o yüzden beyonce'li kısımlar yok, kendisinin hastası filan olmadım hiçbi zaman ama burada ölüyorum, iyi ki beraber çalışmışlar, iyi ki varlar, hımck *ladygagavebeyonceüzerineduygulanmak*
lady gaga ya, glee quote'u yaparak "she's gay fabulous" demek istiyorum. hem kurt'ün all my single ladies dansı olan bölümü verdiler bugün televizyonda, ne kadar uymuş konsepte.

nisan gelsin, glee olsun.

-i told you she didn't have a dick.
-too baaad!

2 comments:

  1. ah, bu yorumunu yeni görüyorum. yorumların artık mail olarak gelmediğini yeni fark ettim de. (arada bi kapatıp tekrar açtım blogu çünkü template çıldırmıştı)

    ReplyDelete